Zo’n schoonheid (Papiaments: Beyesa) van een vakantiewoning komt u niet vaak tegen op Bonaire!

Onze mooie vakantiewoning is een villa die staat op 1.108 m2 grond op het mooie eiland Bonaire. Het biedt ruimte voor max. 6 personen en heeft een koele porche en een privé zwembad (8 x 4). De villa wordt omringd door een gevarieerde tropische tuin met palmen en bougainville.

De villa ligt in de villawijk Sabal Palm, 1000 meter vanaf strand, 4 kilometer vanaf Kralendijk met zijn winkels en restaurants, 6 kilometer vanaf Lac Bay, het windsurf-paradijs.

Indeling: Grote woonkamer met een moderne open keuken, volledig ingericht met keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasmachine, grote amerikaanse koel/vrieskast. TV en (draadloos) Internet is aanwezig.

Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Verder zijn er 2 badkamers met douche en toilet. Apart gasten toilet.

Een wasmachine staat in de berging die tevens voor opslag van duik-materiaal kan dienen. Aparte afspoelbak buiten voor duikpakken en flessen.

Binnen in onze vakantiewoning Kas Beyesa op Bonaire

Een paar foto’s bij ons binnen in onze vakantiewoning op Bonaire.

Onze villa heeft een grote woonkamer, een eetkamer en een open keuken met een kookeiland.

De woonkamer is modern ingericht en een TV en Internetverbinding is aanwezig. Er zijn 3 slaapkamers, 2 ruime badkamers en een apart gastentoilet.

Op de grote porche is het overdag en ‘s-avonds heerlijk vertoeven.

Buiten bij onze vakantiewoning Kas Beyesa op Bonaire

Buiten onze villa is het een lust voor het oog. Waaiende palmen, bloeiende bougainville, oleanders en bomen in de groei.

Genieten van bonaire en van onze tropische tuin als u onder de parasol van palmbladeren (churuata) bij ons zwembad ligt.

Voor de duikers onder ons hebben wij een spoelbak om alles weer schoon te spoelen na een mooie duik in de caribische zee.