Even Voorstellen

Even voorstellen.

Wat leuk dat u onze website bezoekt, graag stellen wij ons even aan u voor.

1167564_409451349165640_1551669965_o[1]In 1994 zijn wij ( Liesbeth en Carel de Jong ) voor het eerst naar Bonaire gekomen voor onze eerste duikvakantie. Vrij snel zijn wij onder de indruk geraakt op dit mooie eiland en het zonnige klimaat. Na vele jaren Bonaire als vakantieland te hebben bezocht versterkte het gevoel om het drukke leven in Nederland vaarwel te zeggen en hier een geheel nieuw bestaan op de bouwen.

FullSizeRender

Samen met onze ruwharige teckels Buddy en Diva zijn wij in oktober 2012 verhuisd naar Bonaire om verder onder de zon leven en meer van het buitenleven te genieten. Het andere en vooral rustigere leven op Bonaire heeft ons toch weer nieuwe uitdagingen gegeven want wij zochten naar nieuws wat wij samen leuk vonden om te doen.
De eerste jaren hebben vele vrienden en familieleden ons bezocht en mede daardoor merkten wij dat het bijzonder leuk is om mensen een fijne vakantie te bezorgen. Dit bracht ons op een idee, een tweede huis voor vakantieverhuur. Drie jaar later, nadat wij ons eerste huis op Sabal Palm hebben gekocht, hebben wij ons tweede huis de “ Villa Kas Beyesa ´aangekocht. Deze grote vakantiewoning is van alle gemakken is voorzien. Met vakantieverhuur van Kas Beyesa is onze wens in vervulling gegaan. Het is elke keer superleuk vakantiegangers te ontvangen en te zien dat onze gasten zeer onder de indruk zijn van deze prachtige vakantiewoning. Wij verwelkomen u graag.

Liesbeth de Jong-Sakko:

Ik heb jarenlang als verkoopster gewerkt waarbij de verkoop van design interieur mijn specialiteit was. Goede service en advies geven over woninginrichting heb ik altijd leuk gevonden en de luxe woonwinkels brachten mij altijd op leuke ideeën. Het persoonlijk contact met mensen en de verbinding met klanten heeft mij altijd een bijzonder gevoel gegeven. Deze tijd en ervaring was voor mij leerzaam. Het leven op Bonaire heeft mij geleerd dat een kostbaar interieur bijzaak is en dat hiervoor weer andere dingen voor in de plaats terugkomen. Dat leer waarderen als je de
zon s’morgens vroeg op ziet komen en de papagaaien in de bomen zie zitten in de achtertuin, dat zijn de mooi dingen van het leven op Bonaire. Naast het beheer van Kas Beyesa doe ik graag vrijwiligerswerk voor de ouderen, dat geeft mij een goed gevoel. Ook een duikje op zijn tijd kan ik nog steeds met veel plezier doen. De onderwater blijft fasinerend op Duschi Bonaire.

dFavorieten van Liesbeth

Duikstekken: Something Special.
Eten: Sushi; Thais.
Drank: wijntje
Land: Bonaire; Thailand

 

Carel de Jong:

In Nederland heb ik jarenlang 24/7 als Hoofd Incident Manager gewerkt bij een middelgroot Milieu- salvage bedrijf waarbij het beperken van milieu-gevolgschade tot de kern hoorde van onze branche. Ook het met kennis en kunde assisteren en ter plaatse adviseren bij grote/complexe ongevallen met gevaarlijke stoffen behoorde tot mijn werkzaamheden. Het afscheid nemen van circa 50 supercollega’s, de vele contacten en zakenrelaties was niet eenvoudig, maar toch heb ik samen met Liesbeth het roer omgegooid en ben gestopt met carrière maken.Wij zijn geëmigreerd naar een bijzondere gemeente van Nederland. Mede door het drukke en zeer intensieve werk was Bonaire voor mij een ideale plek om tot rust te komen. Doordat wij samen al jarenlang op Bonaire komen en wij nu ook zelf hier wonen, kennen wij het eiland zeer goed, zowel boven als onder water en deze kennis willen delen wij graag met onze gasten. Bonaire is duidelijk aan het groeien. De ontwikkelingen in het toerisme gaan vooruit, ik vind het spannend om daarvan deel uit te maken. Als eigenaar van Kas Beyesa en gediplomeerd Tourguide van Bonaire kan ik toeristen zeer voldoende informatie geven, dat is erg leuk om te doen en onze gasten stellen dat zeer op prijs. De vakantievilla Kas Beyesa ligt op slechts 200 meter verwijderd van ons eigen huis, dus wij kunnen onze gasten snel van dienst zijn met eventuele vragen. Als duiker mag nog steeds een mooie duik maken waarbij ik onderwater fotografeer en film, dat is nog steeds erg leuk om te doen. Gelukkig kan dat hier elke dag wanneer en waar je wil, maar ook het diepzeevissen behoord tot mijn favorieten sport. Het is fantastisch om je eigen gevangen vis s’avonds op de grille te bakken. Catch of the day!

Favorieten van Carel

Duikstekken: Zout Pier; East Coast.
Eten: Sushi; Thais; Pizza, tuna
Drank: Polar bier/melk
Land: Bonaire; Thailand
Houdt niet van: Spruitjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.