GASTENBOEK

5/5
"In het huis zelf werkt alles prima: stabiel internet, mooie Amerikaanse koelkast met ijsblokjes maker, goede airco in de slaapkamers, lekker douches. Alles wat je eventueel nodig hebt is aanwezig en werkt. Ook is er een tv met Nederlandse zenders, maar daar hebben we eigenlijk helemaal geen gebruik van gemaakt. Op Bonaire zorgen de hosts voor extra service door je op te halen van het vliegveld, wegwijs te maken en te helpen indien nodig. Betere gastheer en vrouw ter plekke kan je je niet wensen. We zullen het missen om wakker te worden zonder de warme zon, de fluitende vogels en alle gemakken in het huis. Bij een volgende bezoek aan Bonaire zullen we zeker checken of dit mooie huis weer beschikbaar is. Nogmaals veel dank!"
Paul, Karen en kids
Nederlands
“The Villa was a delight! And the hosts were wonderful!! THE VILLA was situated in a quiet, safe neighbourhood. The home was very clean and the property well taken care of. One of the features we really enjoyed was the well-appointed, modern kitchen where we were able to cook great meals. The back yard was private surrounded by fence and garden providing a peaceful oasis which took full advantage of. The pool was a decent size and again very clean. We slept well as the villa had air conditioning and ceiling fans with comfortable beds in each bedroom. There was also a good security system to provide additional peace of mind. The villa was a walkable distance (1km) to an ocean beach for swim/snorkelling. There were also rinse tubs and drying racks for our dive gear. BTW…awesome coral and fish at every dive site we went to. Thank you!"
Lynne, Max, Ellen and Jim
Amerikaans
"Wat een fijne vakantie op Bonaire. Zon, rust, natuur en activiteiten. Het huis is perfect, ruim, bedden en sanitair zijn prima. Gelukkig is er airco en een ventilator op de slaapkamers, dat is echt nodig. Keuken is top, alles is aanwezig to en met de Amerikaanse koelkast met de ijsblokjes, heerlijk. Aanrader is ook het zwembad, zeer verkoelend op de warme dagen. Niet te vergeten de Porch, heerlijk buiten eten etc in de schaduw. Het eiland is top, Bay waar je kunt zwemmen, snorkelen en kunt surfen is een waar paradijs. Het nationale park moet je zien, met de auto gaat het perfect. 10 dagen waren voor ons snel om."
Petra, Tiies, Menno en Wim te Wierik
Nederlands
"-"Dit kan niet waar zijn" dacht ik bij binnenkomst. Maar ja!!!! Aan alles gedacht, prachtige tuin met zwembad (heerlijke temperatuur door de altijd terugkerende zon). Wat wil je op vakantie nog meer? Een vaatwasser, Amerikaanse koelkast!!, wasmachine, heerlijke badkamer..."
Familie Van Der Werff
Nederlands
"Onze vakantie doorgebracht in Kas Sabal Palm. Aan alles is gedacht. De woning ligt prachtig in de wijk Sabal Palm dicht bij de stranden, duikstekken en Kralendijk. Het huis is omgeven door een mooie tuin met zwembad. De ruime porche ligt ideaal op de wind. En voor het verblijf: de koffer met zomerkleding is voldoende. Een echte aanrader voor een heerlijke vakantie."
Ger en Hinke
Nederlands
"Hartelijk dank voor het huren van jullie prachtige woning. We hebben het verblijf in jullie huis als zeer prettig ervaren: heel compleet en mooi ingericht huis, fijne kamers met prima bedden, heerlijk zwembad en een zeer goede ontvangst."
Lucienne
Nederlands

RESERVEER NU

Reserveren kan via de website van “Blue Vibes Bonaire”. Klik hier om de beschikbare data’s in te zien en om te reserveren