OVER ONS

Wat leuk dat u onze website bezoekt, wij stellen ons graag aan u voor.

Wij zijn Pedro en Susanne de Smit. Wij zijn de trotse ouders van twee fantastische kinderen Joël en Sascha. Vanaf ons eerste bezoek op Bonaire in 2004 zijn wij alle vier enorm verliefd geworden op dit bijzondere eiland en hebben wij sindsdien elk jaar onze kerstvakantie hier gevierd. Van twee weken in de beginperiode van onze bezoeken wilden we steeds langer op het eiland blijven en werden dit uiteindelijk maanden. Pedro werkte in Nederland door de corona maatregelen al regelmatig thuis en het bleek dat dit ook vanuit Bonaire kon. Hierdoor werd de wens om een huis te kopen op Bonaire steeds groter.

IMG_6145
500AE6B6-2A34-4409-AAA4-188B3DCFE985-1
8223e0bb-1969-4609-b25a-2c0488d2e0a8

 

In Nederland waren we de trotse bezitters van een prachtige boerderij die veel te groot bleek voor twee personen na het uit huis gaan van onze kinderen. We besloten de boerderij te koop te zetten, in Nederland kleiner te gaan wonen en daarna op Bonaire ook een huis te gaan kopen.

Na een paar jaar de fijne villa Kas Beyesa (de oude naam van de villa) te hebben gehuurd waar wij ons echt thuis voelden, vertelden Carel en Liesbeth in onze kerstvakantie dat zij vanwege gezondheidsproblemen de villa wilden verkopen en boden zij deze ons aan. Precies op dat moment verkochten wij de boerderij en hebben we meteen JA gezegd.

Liesbeth en Carel hebben vele mensen jarenlang zeer gastvrij ontvangen en van de prachtige villa laten genieten. Nu is het aan ons om de villa te gaan delen met u wanneer wijzelf in Nederland verblijven. Helaas kunnen wij dit niet zelf doen. Om u op te halen op het vliegveld en wegwijs te maken in de villa hebben wij de superhosts Mirja en Werner van Blue Vibes ingehuurd. Met al uw vragen of wensen kunt u bij hun terecht.

Blue Vibes Bonaire | Uw Hosts

Reserveren kan via de website van onze hosts Mirja en Werner van “Blue Vibes Bonaire”. Klik hier om de beschikbare data’s in te zien en om te reserveren

Om u toch ook een idee te geven wie de eigenaren van Kas Sabal Palm zijn geven we u graag een kijkje in ons leven.

Pedro

Ik ben geboren in Den-Haag op 3 augustus 1966 en de oudste uit een gezin van 2 kinderen. Toen ik 7 jaar oud was verhuisde wij naar het Brabantse plaatsje ” Made`”. Ik ging naar de LTS in Geertruidenberg waar ik later ook vaak uit ging. Toen ik 18 jaar was kwam ik in mijn stamcafé in Geertruidenberg Susanne tegen waar ik gelijk verliefd op was en die ik vervolgens niet meer heb losgelaten. Wij zijn in 1988 getrouwd en hebben naast het harde werken in ons bedrijf ook heel veel gereisd en mooie momenten beleefd. Eerst met z’n tweeën en later ook met onze lieve kinderen Joël en Sascha. Ik hou van mijn gezin, gezelligheid, lekker eten en genieten van de mooie momenten met elkaar, vrienden en familie. Sinds wij op Bonaire komen hebben wij hier nog meer lieve gezellige mensen om ons heen.

Vanuit hier kan ik toch mijn werkzaamheden voor ons bedrijf doen maar kan ik ook mijn energie kwijt met surfen en duiken en relaxen in de prachtige natuur. Samen met Susanne blijf ik me verbazen van al het moois wat het eiland te bieden heeft. Nadat wij onze duikbrevet hebben gehaald ontdekte wij ook hoe mooi het hier onder water is. Volgens mij raken wij hier nooit uitgekeken.

b5c75b6c-d4d8-425f-b108-a5ff254ce776-1

Susanne

Ik ben geboren in Geertruidenberg en de 7e uit een gezin van negen kinderen en heb een geweldige liefdevolle jeugd gehad. Mijn eerste baan was verkoopster in een kledingzaak. Daarna ben ik als telefoniste receptioniste en uiteindelijk als inkoopmedewerkster bij een groot electrobedrijf gaan werken.  Pedro en ik hebben in 1990 een elektronikabedrijf overgenomen en was ik verantwoordelijk voor de boekhouding en administratie van ons bedrijf. Enkele jaren heb ik tevens een bedrijfje gehad waarbij ik creatieve workshops gaf en decoreerde bij winkels en bedrijven. Momenteel heb ik een klein leer atelier waar ik showkleding op maat (voor westernsport), tassen en diverse andere leer items maak.

Op vakantie gaan met mijn ouders en ons grote gezin was niet mogelijk. Samen met Pedro heb ik dat gemis aan reizen goed ingehaald en een behoorlijk aantal landen mogen bezoeken. We bezochten samen met de kinderen steeds nieuwe landen en gingen nooit twee keer naar dezelfde plaats. Totdat we op Bonaire terecht kwamen. Als rasechte Brabantse voelde ik me hier meteen thuis op het gastvrije bourgondische eiland en gingen we hier samen met de kinderen elk jaar kerst en oud- en nieuw jaar vieren. Hier is onze gezamenlijke wens in vervulling gegaan, een prachtige vakantie villa op een geweldig tropisch eiland, waar we hopelijk nog vele mooie momenten met onze kinderen mogen delen. Samen met Pedro beoefen ik hier nu een nieuwe hobby. In 2020 hebben we namelijk ons duikbevret gehaald. De onderwaterwereld van Bonaire is magisch en het is geweldig om dit samen met Pedro te kunnen delen.

RESERVEER NU

Reserveren kan via de website van “Blue Vibes Bonaire”. Klik hier om de beschikbare data’s in te zien en om te reserveren